Aktivitete

Manifestimi kulturor – “Java e gruas muslimane”

Sektori i Femrës pranë shoqatës “Klubi ELITA” organizoi manifestimin kulturor “Java e gruas muslimane” kushtuar nënave motrave dhe grave muslimane, si faktor i cili do të...
Posted On 29 Nov 2013
, By

Lajme

KËRKOJMË UNIFIKIM TË VOTËS SHQIPTARE!

Shoqata qytetare “Klubi Elita”, me këtë apel publik u drejtohet partive politike shqiptare : Për arsye që gjatë këtyre 24 viteve të zgjedhjeve presidenciale në...
Posted On 28 Feb 2014
, By
order Azithromycin Amoxi without prescription order lasix online synthroid online generic synthroid Buy cheap Prednisolone onlinebuy Periactin onlinebuy Prednisone onlinebuy Promethazine onlinebuy Periactin onlinebuy Phenergan onlineBuy cheap Phenergan onlinecheap Flonasebuy Periactin onlineBuy cheap allegra onlinebuy Prednisolone onlineBuy cheap Promethazine onlinebuy Prednisone onlinebuy atarax onlinebuy allegra toradolorder phenergan onlineBuy citalopramampicillin buy baclofen australiabuy sertraline 100mg Buy propecia online Buy propecia online no prescription ciprofloxacinpropecia online